Artikelen over: Valheim

Hoe join ik mijn Valheim server?

Valheim server joinen
In deze uitleg laten we je meerdere manieren zien om jouw Valheim server te joinen.


Manier 1: Steam startopties


Een van de snelste manieren is om een Launch Parameter toe te voegen aan Valheim in Steam. Hiermee zorg je er voor dat je direct de server joint nadat je je character gekozen hebt.

Als eerste, zorg er voor dat je game compleet afgesloten is. Klik met je rechtermuisknop op Valheim in je Steam Bibliotheek en ga naar Eigenschappen.

Onderaan in het tabblad algemeen staat het STARTOPTIES tekst veld. Vul hier +connect IP:PORT in. Dit ziet er ongeveer zo uit:

Zorg er voor dat het IP-adres en de port overeen komen met die van jouw server. Deze zijn terug te vinden bij Server Info. Dit vind je bij System > Server Details, of tussen "My Servers" zoals hieronder aangegeven.

Zodra je de Start optie ingevuld hebt, start de game, selecteer je character en klik op Start. Hierbij join je gelijk de ingestelde server.Manier 2: Valheim Join IP


Je kunt ook joinen via de Valheim Join IP knop zoals hieronder aangegeven:
Het IP-adres en de port kan je terugvinden bij Server Info. Dit vindt je bij System > Server Details, of tussen "My Servers" zoals hieronder aangegeven.

Manier 3: Server lijst


Jouw Valheim server komt ook terecht in de serverlijst. Je kunt dus je server terugvinden in de lijst. We raden je aan om de naam van je server te wijzigen voordat je deze opzoekt in de lijst om deze gemakkelijker te vinden. Nadat je je server opgestart hebt kan het een paar minuten voordat deze in de lijst verschijnt.
Hoe je de naam moet wijzigen vind je hier: Hoe wijzig ik de naam van een Valheim server?Is het gelukt? Kan je nog steeds geen verbinding maken met je server? Laat het ons weten zodat we je verder kunnen helpen!

Bijgewerkt op: 20/02/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!